Ιατρείο Κοκκίνη Χάνι: Πολλά προβλήματα για χιλιάδες κατοίκους




  Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο ιατρείο στου Κοκκίνη το Χάνι έθεσε, κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση, στην τελευταία συνεδρίαση (14η/13.06.17)  του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ” κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

   Δε μπορεί ένα ιατρείο που καλείται να εξυπηρετήσει  χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες να λειτουργεί με τόσο μεγάλα προβλήματα και μια φορά την εβδομάδα επισήμανε. Είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, τόνισε, να εξασφαλίσει άμεσα έναν αξιοπρεπή χώρο για τη λειτουργία του, να αναδείξει τα πρόβληματά του και να επιδιώξει την επίλυσή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

   Στην απάντησή του ο Δήμαρχος κ. Μαστοράκης ανέφερε ότι η στέγαση του ιατρείου θα μπορεί να γίνει στο κτίριο για τις κοινωνικές δομές που αναζητεί να ενοικιάσει ο Δήμος, έπειτα και από τη σχετική απόφαση του ΔΣ, άφησε όμως να εννοηθεί ότι αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει χρόνο τόσο για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου όσο και για την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών.